Logeerderij het landleven

Ik ben Sandra Hijink en samen met mijn man Jan-Willem en onze drie kinderen Pien, Dauwe en Jet wonen en werken wij met veel liefde en plezier in onze monumentale herenboerderij in het buitengebied van Vragender. De boerderij is in vol bedrijf en op zo’n levendig erf is op gezette tijden van alles te beleven; de koeien worden gemolken, een kalfje wordt geboren, de kippen leggen een ei, de shovel schuift het voer aan en de paarden denderen door de wei.

Hoe het in 2013 allemaal begonnen is…

Alweer een paar jaar geleden bedacht ik me dat ik deze plek graag met anderen wilde delen. Ik besloot een vakantieverblijf op ons eigen terrein te realiseren dat anders dan anders zou zijn. Dit werd de woonwagen, die gewoon 8 kilometer verderop te koop stond. Ik was direct verliefd op dit authentieke exemplaar uit 1935 met prachtig houtsnijwerk rondom! Het moest zo zijn.

Met veel plezier, zorg en liefde hebben we van deze woonwagen een mooi en fijn verblijf gemaakt. Inmiddels is het een groot succes.
Onze gasten zijn razend enthousiast en we hebben veel terugkerende gasten.

Hoe de logeerderij tot stand is gekomen

Omdat we zo blij worden van onze gasten en merken dat onze plek groot genoeg is om met nog meer mensen te delen, besloten wij onze tweede woning te verbouwen tot een luxe en sfeervolle accommodatie. Alles in de logeerderij is bewust samengebracht tot een harmonieus geheel.

Leuk om te weten

Jan-Willem heeft de eikenbomen op ons erf zelf omgezaagd en naar de zagerij gebracht.
Na het drogen heeft hij hier prachtige dingen van weten te maken.

De prachtige gebinten en aftimmering in het gehele huis, maar ook de vensterbanken, trap en het plafond zijn dus helemaal zelf gemaakt van eigen hout! Iets waar we erg trots op zijn.

In augustus 2022 was onze droom realiteit: een compleet ingerichte luxe en sfeervolle boerderijwoning in een landelijke omgeving.
Het is in werkelijkheid nog mooier dan in onze gedachten!!

B&B Achterhoek